Yees...

...N kom hem tidigt & dessutom hade Han köpt med godis till mig-
så nu har jag krupit ner i soffan under en filt, slötittar på TV, sms:ar om jätteviktiga saker med H & äter AhlgrensBilar!

[Stackars N fick ta med sig jobbet hem, så han sitter och jobbar här brevid mig...!]


Kommentarer
Postat av: Johanna

Goa du ;)

2011-01-03 @ 20:05:42
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: S

Hejhej! Nej, pga att jag brasst hela vägen mellan underliv och rumpa. En spfinkerruptur alltså, som inte hade läkt. Den skulle garanterat spricka upp igen med en förlossning så tätt inpå. Det var min anledning, ville tyvärr inte riskera att bli inkontinent som.. vad var jag.. 22 tror jag. Men nej, jag ville verkligen inte riskera det, var livrädd för att det kunde bli så med ett oläkt underliv.



Hade jag inte brusstit så mkt hade jag inte heller velat snittats efteråt. Och jag hoppas jag slipper snitt igen. Jag föredrar naturliga förlossningar där JAG har all kontroll. Jag och barnet. Jag fick syntocinon med första barnet, han höll på att stryka med av syrebrist pga den stress han utsattes för. Tyvärr visste jag inte bättre då, men det är väl aldrig för sent att lära sig och ta in information? Eller bara för man snittats en gång pga en stor ruptur förr, så borde man alltid snittas? Hänger inte med riktigt i det resonemanget. sen får folk göra som de vill, det bryr jag mig inte om, alla ska göra det som känns bäst, men jag mkt väl hur jag vill ha det och jag delar gärna av mig info jag anser vara viktig till mina vänner som läser min blogg. Ha det fint! kram

2011-01-03 @ 20:11:55
Postat av: Alfva

Åh, gooodis... :( Jag längtar redan efter godis! Mitt nya försök att vara lite nyttig framöver kommer göra mig till en mycket sur tjej kan jag lova!

2011-01-03 @ 20:27:39
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Sophie

Stort tack! Jag är jättenöjd med mitt snitt jag hade då Felicia föddes, och är glad att jag snittades med henne, det var det bästa just då. Men sedan efter snittet födde jag vaginalt och brasst ingenting förutom 1-3 stygn vilket var en enorm skillnad mot innan. Sedan har jag blivit mer och mer intresserad utav allt som rör graviditet och förlossning och jag har om jag ska vara ärlig blivit rädd för diverse kemiska preparat och därför vill/vågar jag inte riskera att ta något (om det inte skulle vara riktigt riktigt nödvändigt) Däremot dömer jag aldrig andra, alltså om de snittas, föder vaginalt, med eller utan bedövningar. Det viktiga är att mamman känner sig trygg och nöjd med sitt val. Mysigt med bebis i mars! Önskar dig all lycka! Hoppas på en liten till här med. :) Kram

2011-01-03 @ 20:57:05
Postat av: carina

Det är inte dumt att få lite godis! Jag ÄLSKAR verkligen godis, helst lakrits :)

Kramen till dig!

2011-01-04 @ 15:16:22
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0