En trött dag...

...idag har jag verkligen försökt ta det lugnt, inte det lättaste- dels pga. barnen och dels för att jag är jordens mest rastlösa person! Så det har blivit lite plock här hemma, lagat grönsakspuréer till LillaA samt städat undan inför den kommande renoveringen här hemma men iaf, därav inget bloggande förrän nu...

Var till MVC imorse på v32-kontroll [eller v31-kontroll om man, som MVC, ska envisas med att räkna enbart fullgångna veckor... Men om jag gått hela v31 + 5dagar så är jag ju i v32 eller hur?]
Iallafall så såg allt bra ut, bebisen hade vänt sig med huvudet nedåt [precis som jag misstänkte] och det är nog delvis därför jag har en sprängande känsla i bäckenet!

Pratade även om mötet med SpecialistMödravårdsläkaren [kan ev. vara världens längsta ord?] på tisdag då vi ska planera in datum för snittet- om jag får som jag vill så blir det i v37 [eller v36 enligt MVC], LillaA föddes i v37 och vägde 4kg så då borde det inte vara ngt problem om den här bebisen föds i den veckan heller... Jag orkar verkligen inte gå ända till v40!

Nej, nu ska jag börja så smått med middagen- idag blir det kycklingfilé med champinjon/kantarellsås och ris!
Återkommer senare!

Kommentarer
Postat av: Jolie

oj vilken stor bebis hon var! :-) undrar vad hon hade vägt i vecka 40? Jag fick M dagen innan BF o hon vägde 4300 det tyckte jag var stort ;-)

2011-01-05 @ 10:10:36
URL: http://mammajolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0