Dags att sova

Nu har Svärföräldrarna åkt hem och det är dags för mig att slänga mig i sängen- det har minst sagt varit en lång och händelserik dag!

Disney On Ice visade sig, inte helt oväntat, vara en riktig succé- E njöt av varje sekund av showen och satt stilla som ett ljus medan de två timmarna svischade förbi.
I pausen gick vi ut i entrén och shoppade i Disneyshoppen, då alla saker som såldes var antingen samlarobjekt eller limited edition-saker så var priserna såklart hutlösa men E hade blivit lovade att köpa två saker och Han valde en ljussnurra [Ni vet, små ljuslampor fästa i snören kring ett handtag som snurrar och skapar olika mönster] samt den Woody-hatt som han planerat att köpa ända sen vi fick biljetterna...
I pausen hann vi även med att fika upp vår medhavda matsäck [hade packat hans MiniKånken full med fruktbitar, kex, plopp och dryck- dels för att undvika köer och dels för att inte riskera att även choklad och kaffe hade limited-edition-priser!]

Efter showen gick vi hand-i-hand ut i vintermörkret och snön, mötte upp Morfar som agerade skjuts och åkte hem till LillaA och N och Svärisarna!

Sammanfattningsvis var det en bra dag och Disney On Ice kan varmt rekommenderas!

Då det var svårt att ta bilder,
trots att vi satt nära, så dessa bilder är från hemsidan:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0