Värk i kroppen & REA

Vaknade flera gånger inatt med en otäck värk i kroppen, främst i ryggen, nedre delen av magen och i benen- intalar mig själv att det beror på att gårdagen inte bjöd på speciellt mycket vila!
När jag låg där inatt och inte kunde sova tänkte jag på de stackars människor som har ständig värk, som aldrig ger med sig och som aldrig kommer gå över- jag beundrar verkligen de människorna, att det orkar!

Dagen idag har mest bjudit på vila i soffan tillsammans med vetevärmaren och ibland E som skuttar förbi och säger "oj, är lilla Mamma sjuk i huvudet?"...förra gången jag vilade på soffan hade jag nämligen huvudvärk, vilket blev sjuk-i-huvudet...!

Nu ska jag dock samla ihop mig, klä mig och åka in en snabbis till stan då en av mina favorit-inredningsbutiker skall upphöra så det är 70% på allt idag- det kan inte ens lite värk stoppa!


Kommentarer
Postat av: Angelica

ja det blev en Villervalla-body till Leia, sen blev det faktiskt inget mer.. tror inte jag hade orken att prova till mig själv ;)

På något sätt hamnar man direkt på barnavdelningen såfort man kommer in i en klädaffär nuförtiden ;)hoppas du hittar något fint i affären som ska upphöra, klart inte lite värk kan hindra det, 70% är för mycket rea för att missa=)Ha en bra dag!

2010-10-29 @ 11:35:59
URL: http://angiiesblogg.blogg.se/
Postat av: Marih

Inredning är alltid lika kul :o)

2010-10-29 @ 13:40:41
URL: http://marih.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Har precis hittat till din blogg och håller på att läsa några inlägg. Spännande. Vetevärmaren är min bäste vän, bra både när man har värk i kroppen och värk i huvudet :) Hoppas du blivit av med värken och gjorde några fynd i butiken! Trevlig helg. Nu ska jag titta vidare här på bloggen.

2010-10-30 @ 07:09:04
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0