MammaMorransSanning 5


Kort sagt, jag ogillar bloggerskor som inte länkar!
Jag förstår att man inte länkar folk i tid och otid och jag menar heller inte att man måste ha en kategori med typ
"Bloggtips" men skriver man om någon som har en blogg- ja, då länkar man!
Har man varit och ätit lunch hos någon eller skriver om något som man läst om hos någon annan och skriver om det i sin blogg
- då länkar man!

Jag förstår inte alls tankegången jag-törs-inte-länka-för-då-förlorar-jag-läsare [den tankegången tror jag dessa rädda bloggerskor har, och dessutom måste de helt sakna självförtroende om de inte tror att folk så lätt slutar läsa deras bloggar bara för att de hittar ngn ny blogg att följa!]

Så, skriver Ni om någon annan som har en blogg- länka! Det kan även i slutändan gynna Er själva- om inte så hör det iallafall till vanligt hyffs!

Därför tänker jag nu länka några bra bloggar som jag läser [jag läser hur många bloggar som helst på en dag så det här är bara ett urval baserat på vilka som lämnat många kommentarer hos mig och jag tar inte med de som finns i min länklista!]:

Johanna Friman- tvåbarnsmorsan
Carina- Izors blogg
En Pojkmammas vardag
Mitt liv som Susanne
Joanna- ett aspergerliv
Fatima- Isayah's mamma & bf i mars
Sofie, Texas & Magen
FiasDrömmar
Lisa Bogren
MammaJolie
Caroline- en mammas tankar om vardagsliv, familjeliv & hundliv

[Uppdate: Fick en kommentar från Annica om att min länklista inte gick att se i bloggen? Är det ingen som ser den? Jag ser den på framsidan av bloggen till vänster...gör inte Ni det? Däremot så syntes tydligen en kategorilista, och den ser inte jag...]

Kommentarer
Postat av: Melmoo

Alltså, många jag träffar har bloggar själva men jag ORKAR INTE hålla på och länka så fort jag skriver deras namn. Ser faktiskt inte det som ett MÅSTE! Vanligt hyffs? Ojoj, det var hårda ord minsann.

2011-01-06 @ 11:58:50
URL: http://melmoo.blogg.se/
Postat av: Madde, Melkers mamma.

Vad kul att du kikade in :)! Hoppas ni får en toppendag idag :)Kram Madde

2011-01-06 @ 12:10:03
URL: http://parfymfri.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Håller helt med! Självklart kan man länka till bloggar utan att tappa läsare ... man gör det mer för att tipsa sina läsare om andra bloggar :)Och tack söta du för länken till mig :)

Kram!

2011-01-06 @ 12:24:29
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Annica Lundgren

Ok visst visst, men jag brukar länka om jag snor nåt från nån typ en bra artikel eller ett visdomsord, foton tar jag aldrig. Frågar då och är det ok så länkar jag. Men din länklista ??? den är inte synlig eller ???? Det är bara katergorier och arkiv som syns, är det nåt fel eller har du valt det så.

Annica

2011-01-06 @ 12:24:46
URL: http://pinkladyw595.blogspot.com
Postat av: Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan

Men va gullig du är :)Jag brukar alltid försöka tänka på att länka när jag skriver om någon. Samma om jag skriver om produkter också faktiskt.Man kan väl aldrig förvänta sig att själv bli länkad heller om man inte länkar andra. Dessutom så underlättar det för mig som läsare om det är länkat i inläggen jag läser, det blir bara mer innehåll tycker jag :)

2011-01-06 @ 12:56:46
URL: http://tvabarnsmorsan.blogspot.com
Postat av: Fröken M

Klart man länkar !! Och nya fina bloggar kan man aldig upptäcka för många av :) Ha en mysig dag i snökaoset och hör av dig när du är kaffesugen ! kram

2011-01-06 @ 13:02:45
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Linda

Jag ser länklistan men inte kategorilistan. Kanske beror på vilken webbläsare man använder? Å andra sidan så ska den ju inte visa något som inte finns... :-DJag försöker alltid länka, tycker det är snyggt med länkar i texten. Skulle man tappa läsare för det? Har jag aldrig ens tänkt på. Låter ju knäppt.

2011-01-06 @ 13:43:22
URL: http://miss-misschief.blogspot.com
Postat av: Fröken M

Ja, det verkar inte bättre... tusan oxå, jag som var shoppingsugen ( även om blöjor kanske inte är det roligaste man kan köpa... ) Dock är jag rätt rädd om livet så det var nog tur att det inte blev någon dagstripp av flera anledningar !

Men chips och dipp vill jag ha så jag går till ica och lindrar shoppingsuget där istället ! kram

2011-01-06 @ 15:12:29
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Linda Olsson

Jag ser länklistan, men inte några kategorier ;) Hihi!

Jag håller med dig, brukar länka om jag skriver om nån eller om jag skriver om nått jag läst hos nån annan! Folkvett ;)Kramar

2011-01-06 @ 15:21:57
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Annica Lundgren

mycket märkligt, nu ser jag länklistan och inte katergorier min dator beter sig så underligt, nyss kom jag inte in i den den startade om hela tiden fick ett utbrott stängde den gick ut och skottade av mig all ilska...när jag kom in så startade jag datorn så hoppade den igång med en massa uppdateringar.....yes yes.....

2011-01-06 @ 15:50:56
URL: http://pinkladyw595.blogspot.com
Postat av: Mickan

Klart man ska länka. :) Det gör jag.

Ha en bra kväll!

2011-01-06 @ 18:35:39
URL: http://angel-like.com
Postat av: mumari

Halkade in här!

Klart man ska länka, både av nätetikett och faktiskt, som många inte vet, så tjänar man läsare i längden på att länka, för google älskar dig om du länkar och din blogg rankas högre i sökningar ^^Trevlig blogg du har! Jag ska läsa vidare lite här :)

2011-01-06 @ 22:37:01
URL: http://mumari.com
Postat av: Susanne

Jag ser länklistan. Tack för länken ;)

Kramar

2011-01-06 @ 23:53:18
URL: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com/
Postat av: fatima (Isayah's mamma + BF i mars)

Jag gillar din blogg <3 Och din ärlighet. Förstår dig, vissa kanske är nya med detta bloggande men har man funnits under en längre tid så borde man förstå att länka källa osv! Kan vara jobbigt ibland men då kan man göra det när man har tid! Kramis fina du!

2011-01-07 @ 20:29:25
URL: http://www.thistakes.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0