God[sov]morgon!

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon...egentligen så förtjänar ju N en sovmorgon lika mycket som jag för han gick ju också upp tio-i-fem med LillaA... Men, jag vinner pga graviditeten- eller hur?!

Nu ska jag kasta i mig frukost [har börjat äta riktiga frukostar smörgås, ägg, kaffe, juice & fil] och sen kommer Pappa för att hjälpa N med att få ner all snö från taket på vår uteplats- jag är rädd att taket ska ge vika för snön är tung nu!

Undertiden tänkte jag ta med barnen ut i snön och kanske göra en snögubbe med E- han och N gjorde en jättefin snögubbe för ett tag sen och den pratar han om än...undra om vår blir lika fin?

Hoppas alla får en fin röd-ledig-dag!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Såklart du förtjänar en sovmorgon mest! Här hemma fick jag också en efter att ha sovit dåligt när Tore varit sjuk ... men jag vet inte om jag blev så mycket piggare av det?!Skoj med snögubbsbyggande ... hoppas att ni får en jätte bra dag!Kram

2011-01-06 @ 10:21:55
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Linda

När dagen börjar med sovmorgon kan det ju bara bli en bra dag!

Vi kör en pyjamasdag och tänker inte göra något avancerat (förutom att städa ut julen då).

2011-01-06 @ 11:32:33
URL: http://miss-misschief.blogspot.com
Postat av: Linda

Härligt med sovmorgon. Ha di en skön dag nu Kram

2011-01-06 @ 11:50:50
URL: http://www.linda.mustica.se
Postat av: Sofie

länklistan ser jag men ingen kategorilistaNu ser jag dock att när jag går in för att kommentera just detta inlägg så försvinner länklistan men kategorilistan kommer fram.Borde då vara så att om man använder bloglovin så ser man ej länklistan eftersom man kommer direkt in på varje enskilt inlägg

2011-01-06 @ 14:00:21
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0