Hemkommen från dagis!

Har precis hämtat E från dagis- blev kvar länge och pratade med hans DagisfrökenL.
måndag ska jag på möte med Rektorn för E's eventuella skola, än sålänge är det ovisst hur hans skolgång kommer bli, klart är att Han ska börja "den vanliga skolan" tillsammans med sin årskurs- han har gjort speciella tester som visar att Han är tämligen högintelligent för sin ålder så att stanna kvar på dagis är inte längre något alternativ de flesta tror dessutom att skolans strukturerade värld kommer passa honom bättre!

Det som är ovisst ännu är hur rektorn ställer sig till de stora klasserna samt till möjligheten till en assistent-
han har extra resurser på dagis iform av att hans dagisfrökenL gör fler timmar tillsammans med honom än innan, vilket gett utmärkta resultat iform av inlärning och koncentration- så jag bad DagisfrökenL att närvara på mötet på måndag och berätta vilken enorm skillnad det gjort för honom... Sen får man ju hoppas att Rektorn lyssnar- men det verkar vara långt ifrån självklart att det kommer erbjudas en assistent...ngt som just nu känns helt avgörande för E's eventuella framgång i skolan!

Nog om det!

När vi kom hem tog jag in posten och idag kom det faktiskt något roligare än de där kostsamma fönsterkuverten som dagligen brukar hamna i vår låda...



Fick bla. hem Lotta Abrahamssons bok- Tänk om! som ska bli jätteintressant att läsa!
Tack för den Gleerups! Ska börja läsa så fort barnen somnat ikväll!


Ni glömmer väl inte T-Ä-V-L-I-N-G-E-N ???'
Och här under kan du läsa ett inlägg om Bolltäcken!


Kommentarer
Postat av: Natalie

Kämpa på, kämpa på, kämpa på! Får ni inte rätt respons och hjälp, är mitt enda tips: byt skola! Jobbigt men sant. Lycka till med mötet!

2010-11-17 @ 20:37:14
URL: http://www.natta-myown.blogspot.com/
Postat av: Natta, Amandas mamma

Kul att det har gått bra och att du redan ska ha möte med rektorn. Stå på dig och visa att det här är viktigt för din son. Lycka till!

2010-11-17 @ 23:18:42
URL: http://mammanatta.wordpress.com/
Postat av: Jannice

Hej!

Vad kul att du tittade in på min blogg! =) Jag känner igen det där med möten med rektor och personal hit och dit, vår son har nämligen Williams syndrom och det kan vara lite jobbigt innan man känner att man hamnat rätt med resurser och annat... Hoppas ni får en assistent!

2010-11-18 @ 11:31:02
URL: http://rockginger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0